Haarstylist Giselle
Kapster bij u thuis

 

Over mij

 Ik ben Giselle, 44 jaar, moeder van 2 jongens en gelukkig getrouwd. Al een paar jaar speelde ik met het idee om voor mezelf te beginnen. Nu is het dan zover, ik heb de stap gemaakt. Na ruim 20 jaar in een salon gewerkt te hebben ga ik nu lekker bij de mensen thuis mijn vak uitoefenen. Een vak waar ik immens veel van hou.

Ik ben echt iemand die van gezelligheid houd en ook graag de tijd neemt voor mijn klanten. Een leuk babbeltje maken tijdens het werken vind ik ook heerlijk. Kinderen knippen is ook echt geen probleem. De leeftijd hiervan maakt voor mij ook niet uit. Zelf heb ik 2 tieners en ben ook echt wel wat gewend.

Heeft u een kind of persoon die geknipt wilt worden en die heeft een handicap of heeft gewoon wat extra tijd nodig  dan is dit ook geen probleem. Vermeld het wel even met het maken van een afspraak dan zorg ik dat ik daar extra tijd voor vrij maak.


Zelf woon ik in Breda en wil mijn werkgebied dan ook in en rond Breda houden. 

Mijn werkdagen zijn maandag-, dinsdag- en woensdagavond van 19:00 tot 22:00 en dinsdag, donderdag en vrijdag overdag van 9:00 tot  17:00. Voor een afspraak kunt u altijd bellen, appen of mailen.

Naast het knippen kunt u ook altijd bij mij terecht voor  een leuk kleurtje of een ondersteuning. Als u een feest heeft kan ik het ook altijd voor u föhnen of opsteken. 

 

 

 

 

 
 
 
 
Bellen